Loading

wait a moment

Facturen

Uw drinkwaterfactuur van VMW online
Ontvang facturen van de Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening voortaan online

Voortaan kan u uw drinkwaterfactuur ook via het internet ontvangen. De Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening verstuurt haar facturen elektronisch naar haar klanten via MyCertipost. Het MyCertipost-systeem biedt tal van voordelen:

u vindt uw VMW-facturen snel en steeds op dezelfde plaats terugu ontvangt uw facturen onlinede datum en uur van ontvangst (belangrijk in functie van de vervaldatum van uw factuur) worden gegarandeerd.

Houd volgend document bij de hand
uw laatste VMW-factuur met daarop uw VMW-klantnummer (voor de activatie van uw opt-in)


Ontvang en betaal uw Belgacom-factuur online
Belgacom Bill Online, via MyCertipost

Bill Online van Belgacom is dé oplossing om Belgacom-facturen in uw MyCertipost-account te ontvangen in plaats van in uw brievenbus, en ze meteen via Dexia, ING of KBC-homebanking te betalen. Het biedt u tevens een geavanceerde versie van Bill Viewer, voor een gedetailleerde analyse van uw Belgacom-factuur vooral voor wat betreft de nog niet gefactureerde gesprekken.


U bent klant bij Belgacom en wil voortaan uw facturen elektronisch ontvangen? 

MyCertipost biedt privé-personen (residentiële klanten) nu ook de mogelijkheid om de Belgacom-factuur elektronisch te ontvangen en te betalen via een homebankinglink met Dexia, ING en KBC 


Houd volgend document bij de hand

-uw laatste Belgacom-factuur, met daarop
-uw klantnummer
-uw e-Services activatiecode
-datum van uw laatste factuur


Wat biedt Bill Online u méér

-download en print van uw factuur en/of de details van uw gefactureerde gesprekken : archiveer en verwerk alle gegevens zoals u zelf wil
-de details van uw nog niet gefactureerde gesprekken : bel nu en bekijk enkele uren later de prijs van uw gesprek
-kies voor de domiciliëring : maak u geen zorgen over de betaling en opteer voor deze volledige geautomatiseerde oplossing. Uw bank zorgt ervoor dat uw facturen tijdig worden betaald.

U ziet het, Bill Online is een gemakkelijke, betrouwbare en milieuvriendelijke oplossing om nog beter uw facturen te analyseren en te controleren. Bovendien is het GRATIS!